Communicatie Richting­portaal

Het Richtingportaal is een online platform waar medewerkers zelf aan de slag kunnen met hun vitaliteit en inzetbaarheid. Het portaal staat vol met praktische informatie, tips en e-learnings over verschillende thema’s zoals corona en werk, leren omgaan met stress en het creëren van een goede werk-privébalans. Het is belangrijk om eerst zelf een kijkje te nemen op het Richtingportaal. Op die manier krijgt u een indruk waar uw medewerkers mee aan de slag gaan. Communiceer vervolgens over het Richtingportaal om uw medewerkers te enthousiasmeren.

Op deze pagina vindt u een folder en video die u kunt verspreiden onder uw medewerkers om het portaal te promoten. Wanneer uw organisatie uit meer dan 50 medewerkers bestaat kunt u gebruikmaken van de communicatietips en de contentkalender.

Folder

Het is belangrijk om te communiceren over het Richtingportaal om uw medewerkers te enthousiasmeren. Download hieronder de folder die u kunt verspreiden onder uw medewerkers.

Video

In de volgende video wordt toelichting gegeven over de inhoud van het Richtingportaal. Ook deze kunt u intern verspreiden door onderstaande link te kopiëren en te delen:

https://youtu.be/3_QkuJc98H8

Communicatietips
Wanneer uw organisatie uit meer dan 50 medewerkers bestaat, is het belangrijk om een communicatieplan op te stellen voor het Richtingportaal. Op die manier zorgt u ervoor dat zij actief gebruikmaken van het portaal. In dit document worden verschillende tips gegeven die meegenomen kunnen worden in het communicatieplan.
Contentkalender

In de contentkalender wordt per maand beschreven uit welke thema’s en onderwerpen het Richtingportaal bestaat. Aan de hand daarvan kan er ingespeeld worden door bijvoorbeeld interne acties vanuit HR.