Corona­virus

Sneltesten op eigen locatie

Wat als blijkt dat uw medewerkers (ondanks alle maatregelen) elkaar besmet hebben met het coronavirus en wanneer thuiswerken geen optie is?

Wij hebben hiervoor een werkwijze ontwikkeld waarin u als werkgever, wij als arbodienst en de GGD vanuit een maatschappelijke rol gezamenlijk de besmettingen binnen uw organisatie weer onder controle krijgt.

Het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op hoe wij leven en werken. Het is daarom belangrijk om hier goed op in te spelen als werkgever. Hier vindt u alle informatie over hoe u als werkgever om kunt gaan met het coronavirus. 

Raadpleeg de website van het RIVM voor de meest actuele informatie over het coronavirus en houd de website van uw branche in de gaten. 

Wanneer moet ik mijn medewerker ziekmelden?

Als werkgever krijgt u regelmatig te maken met verschillende situaties over ziekmelden. Soms kan het lastig zijn om te bepalen wanneer u een medewerker ziek moet melden en wanneer niet. Wij hebben een overzicht opgesteld met vijf situaties. Benieuwd? Download dit overzicht via onderstaande button.

Meest gestelde vragen voor werkgevers en medewerkers

We hebben een pagina aangemaakt met de meest gestelde vragen omtrent het coronavirus en werk voor werkgevers en medewerkers. Klik op de onderstaande button. ​

Aanbod diensten tijdens coronacrisis

Onze consultants staan klaar om u te helpen. We hebben verschillende diensten ontwikkeld om u te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Deze diensten kunnen specifiek voor uw organisatie worden uitgevoerd en zijn op basis van offertes. Mocht u een verzoek hebben die hier niet bij staat, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we u verder kunnen helpen!