Het coronavirus:

Sneltesten op eigen locatie

Wat als blijkt dat uw medewerkers (ondanks alle maatregelen) elkaar besmet hebben met het coronavirus en wanneer thuiswerken geen optie is?

Wij hebben hiervoor een werkwijze ontwikkeld waarin u als werkgever, wij als arbodienst en de GGD vanuit een maatschappelijke rol gezamenlijk de besmettingen binnen uw organisatie weer onder controle krijgt.

Opzetten van teststraten

Dit doen wij door een teststraat op locatie in te richten in samenwerking met Triple Dynamixs. Medewerkers worden op de werkvloer getest waardoor de besmettingen binnen uw organisatie in kaart worden gebracht. Vervolgens kan er direct actie ondernomen worden om verdere besmettingen te voorkomen. Vaak kunnen wij al op korte termijn bij u aan de slag. Samen met u bepalen wij het startmoment.

Waar nodig vindt er een overleg plaats met de GGD en wordt het test-en preventiebeleid aangepast. Richting is contractspartij van de overheid voor de uitvoering van (preventieve) sneltesten. De overheid kan daardoor een deel van de sneltesten subsidiëren.

Hoe werkt het?

Meer weten?

Heeft u vragen over de teststraat of over hoe u een testbeleid kunt oprichten binnen uw organisatie? Wij denken graag mee. Neem contact op met Dirk-Jan Kevelam.