Hoe zorg ik voor een veilige werksfeer?

22 april 2022

Arbeids­omstandigheden

< 1 min. lezen

Doordat we met veel mensen te maken hebben tijdens het werk kunnen er soms vervelende dingen gebeuren. Zo kunt u te maken krijgen met medewerkers die grensoverschrijdend gedrag vertonen, maar ook met medewerkers die grensoverschrijdend gedrag ervaren. Dit heeft veel effect op uw medewerkers en kan leiden tot verzuim.

Collega Ingrid de Laat is in gesprek gegaan met Volandis over ongewenst gedrag op de werkvloer. Deze podcast gaat over ongewenst gedrag op de werkvloer, oftewel intimidatie, buitensluiten, pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, agressie en geweld. Daarnaast vertellen ze u meer over hoe u een veilige werksfeer kunt creëren binnen uw organisatie door middel van een vertrouwenspersoon. Luister het in deze podcast:

​Bent u benieuwd hoe u het beleid binnen uw organisatie aan kan passen om ongewenst gedrag tegen te gaan? Of heeft u vragen over het inzetten van een vertrouwenspersoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onderaan deze pagina vindt u onze contactgegevens.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met: