Over Richting

Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn.

Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!

Vertrouwen

Werkgevers en medewerkers hebben door onze ondersteuning en begeleiding regie op verzuim, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden. We investeren in deze samenwerking, omdat we geloven in duurzame en gelijkwaardige relaties. Wij handelen vanuit onze expertise en verantwoordelijkheden.

Niet alles lukt in één keer, we geven elkaar daarom de ruimte om te leren waardoor we ons continu kunnen blijven ontwikkelen als individu en organisatie.

Aandacht en oprechte interesse

We weten wat er speelt bij werkgevers, medewerkers en elkaar. We vinden een goede relatie belangrijk en doen net dat stapje extra om werkgevers en medewerkers verder te helpen op verzuim, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden.

In onze communicatie zijn we transparant en integer. We blijven eerlijk en spreken elkaar aan op het nemen van verantwoordelijkheid. Het is makkelijk om contact met ons op te nemen en we schakelen snel.

Gelijkwaardig

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf is. Daarom respecteren en waarderen we ieders inbreng en nemen we deze mee in het nemen van de juiste beslissing. Dit zorgt ervoor dat we samen een stap voorwaarts zetten op verzuim, inzetbaarheid en arbeidsomstandigheden.

We zijn een onafhankelijke gesprekspartner, geven feedback en staan hier zelf ook voor open zodat er een goede samenwerking ontstaat met werkgevers, medewerkers en collega’s.

Meer weten?

Iedere situatie is uniek. Graag gaan we met u in gesprek over uw situatie, vraagstukken en wensen. Hoe kunnen wij u helpen om richting en doel te geven aan uw verzuimbeleid, de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers en de arbeidsomstandigheden binnen uw organisatie?